maanantai 15. elokuuta 2011

0: Chad Kultgen - Men, women & children

(2011)
303s

Chad Kultgen on pyyhkäissyt mun ykkösikirjailijaksi kolmen teoksensa avulla: The average american male, The lie ja nyt tämä. Oon tykänny kaikista tajuttomasti, varsinkin ekasta ja tästä. Kieli on ihan samanlaista kaikissa, helppolukuista ja välillä hauskaakin. Seksiä on paljon, jopa liikaakin.
 Tämän kirjan nimi kertookin kaiken oleellisen, eli kirja kertoo muutamasta perheestä ja heidän 8. luokkalaisista lapsistaan. Vanhemmilla on omat ongelmansa, mm pettäminen ja erot. Lasten elämään kuuluu anoreksia, koulu, seksuaalinen herääminen, netti. Hahmot ovat kaikki mielenkiintoisia ja olisin halunnut, että tässä ois menty vielä pidemmälle kunkin kohdalla. Parhaita oli äiti ja tytär, jotka pitivät sivustoa, johon laittoivat seksikkäitä kuvia tytöstä, sekä tyttö, jonka äiti vahti netin ja puhelimen käyttöä niin radikaalisti, että tyttö päätyi postailemaan keksittyjä pornotarinoita MySpaceen. Pidin myös pojasta, joka pelasi WoWia. Ainoa tylsä asia kirjassa oli amerikkalainen jalkapallo pelit, joita oli kuvailtu tarkasti parin kappaleen ajan, en tajunnut niistä mitään. Välillä mietin häveliäänä, ett onko mun ihan ok lukea näin roisia tekstiä 14-vuotiaista. Keep repeating, it's only a book. :D

Brandon lowered himself back down on top of her and said, "Have you ever done this before?"
Allison said, "No."
He said, "Cool."
Allison said, "Have you?"
He said, "Yeah. I'm in high school. I've fucked like three times. It's awesome. You don't have to do anything. It's mainly on me. Just lay there. You're actually pretty lucky that I've done it enough to know what I'm doing. You'll totally love it."

9,5/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti