maanantai 23. huhtikuuta 2012

0: Emily Mcguire - Taming the beast


(2004)
317s

Tein tämmösen huomion, että luen aikalailla kirjoja joissa käsitellään paljon seksiä. Mut niitten pitää kuitenkin olla tosi hyvin kirjoitettuja, eikä mitään Harlekiineja. Tämä oli erityisen hyvä kirja, siitä kertoo se, ett melkein kaiken valveillaoloajan mietin, ett pitäis lukee ja haluan lukee lisää ja lopun lähestyessä aloin jarrutella, koska tää oli niin upea kokemus, etten halunnu sen ikinä loppuvan. Eli siis tämä kirja oli valtavan hyvä. Nyt on sisällä tyhjyys, kun mikään ei tunnu kiinnostavan yhtä paljon.

Sarah on 14-vuotias koululainen, joka ajautuu todella kieroon suhteeseen 38-vuotiaan opettajansa herra Carrin kanssa. Suhde jatkuu jonkun aikaa, kunnes opettajan vaimolle selviää ja hän pakottaa heidät muuttamaan muualle. Sarah murtuu täysin ja aloittaa hillittömän sekoilun, sekstaa kaikkien halukkaiden kanssa, missä vaan, milloin vaan. Hänet heitetään pois kotoa. Tarina siirtyy siihen, että Saras on 22 ja opiskelun ohessa elättää itsensä ja jatkaa sekoilua. Kunnes eräänä päivänä hänen elämäänsä astuu uudestaan herra Carr. Heidän tuhoisa suhteensa alkaa uudestaan ja kaikkien elämä menee raiteiltaan, erityisesti Sarahin parhaan ystävän Jamien.

Then while reading the scene in Richard III where Richard seduces the newly widowed Anne, Sarah became so frenzied she fell off the sofa, overturning the ashtray and hitting her head, hard, on the floorboards. As she sat amongst the scattered ash, rubbing her forehead, she wondered wheter Jamie was right. Maybe her interest in sex was abnormal, her hunger excessive. Maybe falling off furniture while reading Shakespeare was perverse.

10/10

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti