maanantai 9. heinäkuuta 2012

Arvonta!

Jipii, on tullut taas aika vapauttaa maailmalle kirja. Se voi olla juuri sinun. Kyseessä on Joyce Carol Oatesin Kosto: rakkaustarina, joka on englanniksi hiukan kuvaavampi eli Rape: a love story. Kyseinen kirja on mulla lukulistalla ja jo hyvin aloitettu, mut ei loppuun saakka tavattu, vaikkei sivuja ole paljon.

Kirjasta kilpailemaan pääset joko 1. vastaamalla tähän alle nimellä + sähköpostilla, tai 2. privaatisti heittämällä viestin minulle osoitteeseen nanonzanzi @ gmail.com. Arvonta suoritetaan pe 27.7. ja ilmoitan asiasta voittajalle henk koht ja täällä. Mitään ei nyt tarvii selostaa vastaukseksi, pelkkä nimi riittää. :) Nuori yksinhuoltajaäiti Teena Maguire ja hänen 12-vuotias tyttärensä Bethie päättävät oikaista pikkukaupungin puiston läpi puolenyön aikaan. Lauma paikallisia nuoria miehiä raiskaa Teenan Bethien silmien alla ja jättää hänet maahan virumaan. Raiskaus on kiistämätön ja tekijät tuttuja, mutta saako paha oikeussalissa palkkaansa?

10 kommenttia:

 1. Anna-Leena Harinen, anharine(a)student.uef.fi

  VastaaPoista
 2. Tämä kirja on lukulistallani (minut haastettiin lukemaan juuri tämä kirja) joten kieli pitkällä mukana arvonnassa! :)

  pihinainen(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Maiju, shetlandsheepdog@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Katja, katja.kaasalainen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Julia, juliiiia-@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa rankalle kirjalle, mutta kiinnostavalle. Olen siis mukana arvonnassa.
  flight(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Kiinnostaisi lukea jos vielä ehdin arvontaan mukaan ja onnetar on suosiollinen.

  T: idisca@gmail.com

  VastaaPoista