keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Sarjakuvia

Koska viime aikoina en ole saanut yhtään romaania loppuun, olen sen sijaan kahlannut läpi kirjaston sarjakuvahyllyä. En ole tyhmänä kaikkia laittanut ylös, mut esim Art Spiegelmanin Maus oli puolessa välissä, kun se piti palauttaa. Lainaan lähiaikoina uusiks ja luen loppuun, sen verran hieno kirja kyseessä (minkähän takia panttasin sitä sit puoli vuotta avaamatta?) Innostuin pitkästä aikaa myös hamstraamaan sarjiksia hyllyyni, viime viikolla lähti divarista mukaan yksi Tintti ja nyt on englannista tulossa the Walking dead osa 1 ja No longer human osa 1.
Monta ohuempaa albumia, esim Anuja ja Antteja luettu, mut tässä mainitsen nyt kolme paksumpaa kovakantista teosta.


Anni Nykänen: Mummo (2010, 104s)

Lupsakkaa mummoenergiaa nopealukuisesti. Piirrostyyli todella ihana ja vaikka joka sivulla ei välttämättä naurattanutkaan, niin kuvia jaksoin ihailla. Hyvä teos, aion hankkia omaksi ja 2 osan haen lainaan asap.
8/10


M.A. Jeskanen - Perkele, myytillisiä tarinoita (2011, 212s)

M.A. Jeskanen - Santala (2011, 154s)

Nyt tärähti kovinta sarjakuvaa pitkään aikaan ja meinaan tällä enimmäkseen tuota ykkösosaa. En ois uskonut että sarjakuvakin voi olla näin pelottava. Mullahan on tapana lukea pimeimpään vuodenaikaan öisin Myytillisiä tarinoita kirjaa (vuodelta -47) ja aiheuttaa sillä lieviä paniikkeja, koska oon niin hölömö ja tällä oli vähän samanlaiset vaikutukset. Näistä kirjoista ekassa osassa on useampi tarina piruista ja noidista ja toisessa taas jatkoa ekan kirjan Blåkulla tarinalle.

Perkele 10/10
Santala 8,5/10


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti